TRIANGLE
TRIANGLE

Triangle

Fiyat : ₺399,90
₺44,43 'den başlayan taksitlerle

Tırtıl Kids de bulabileceğiniz harika ürünlerden bir tanesi daha

Multi-award-winning, bestselling duo Mac Barnett and Jon Klassen conspire again on a slyly funny tale about some very sneaky shapes. Picture book lovers will find much to like in Triangle Guardian From the award-winning team behind Sam and Dave Dig a Hole, and illustrated by Jon Klassen, the Kate Greenaway-winning creator of This Is Not My Hat and I Want My Hat Back, comes the first tale in an exciting new trilogy. Meet Triangle. He is going to play a sneaky trick on his friend, Square. Or so Triangle thinks... Visually stunning and full of wry humour, here is a perfectly-paced treat that flips the traditional concept book, and approaches it from a whole new angle.

 

Illustrated by Jon Klassen

This book is about Triangle. This book is also about Triangle's friend Square. Also it is about a sneaky trick Triangle plays on his friend Square.

***

 

 

Çok ödüllü, çok satan ikili Mac Barnett ve Jon Klassen bazı sinsi şekillerle ilgili kurnazca komik bir hikaye üzerinde yeniden bir araya geliyor. Resimli kitap severler, Sam ve Dave Dig a Hole'un arkasındaki ödüllü ekip tarafından hazırlanan ve Kate Greenaway ödüllü This Is Not My Hat ve I Want My Hat Back kitaplarının yaratıcısı Jon Klassen tarafından çizilen Triangle Guardian'da beğenecekleri pek çok şey bulacak. Heyecan verici yeni bir üçlemenin ilk hikayesi geliyor. Üçgenle tanışın. Arkadaşı Square'e sinsi bir oyun oynayacak. Ya da Triangle öyle düşünüyor... Görsel olarak büyüleyici ve alaycı bir mizahla dolu, işte geleneksel konsept kitabını tersine çeviren ve ona tamamen yeni bir açıdan yaklaşan mükemmel tempolu bir inceleme.

Jon Klassen'in çizimi

Bu kitap Üçgen hakkındadır. Bu kitap aynı zamanda Üçgen'in arkadaşı Kare'yi de konu alıyor. Ayrıca Triangle'ın arkadaşı Square'e oynadığı sinsi bir oyunla ilgili.

 

“Olağanüstü derecede zekice yazılmış bir resimli kitap. . . . Barnett ve Klassen'in planladığı üçleme mükemmel bir üçlemeye dönüşüyor."
— Publishers Weekly, Starred Review

"Bir başyapıt."
— Quill & Quire

"Her okuyuşta daha da komik."
— National Post

"Tamamen orijinal."
- The Irish Times 

 

 

 

 

 

Dil
İNGİLİZCE
Yaş Aralığı
2-4
Sayfa Sayısı
-
Yazar Adı Soyadı
Mac Barnett
Yayınevi / Marka
WALKER BOOKS
2.Yazar / Çizer Adı Soyadı
-
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR