SPARKLE-GO-SEEK FARM
SPARKLE-GO-SEEK FARM

Sparkle-Go-Seek Farm

Fiyat : ₺349,90
₺38,88 'den başlayan taksitlerle

Tırtıl Kids de bulabileceğiniz harika ürünlerden bir tanesi daha

Play "sparkle-go-seek" to discover which sparkly farm animal is hiding under the large flap on each page of this fun lift-the-flap book.

Who goes moo? Who goes baa? Who goes neigh? Who goes bok? There are farm animals hiding under the lift-the-flaps in this fun, interactive board book. Just lift each flap and go seek! With shiny foil under each lift-the-flap, the simple words encourage the reader to "sparkle go seek" under each flap to discover the sparkly farm animal picture underneath. Thick card pages and sturdy flaps are easy to turn and lift, and make this book perfect for little ones and first readers who love interactive and imaginative play.

***

Bu eğlenceli kapağı kaldır kitabının her sayfasındaki büyük kapağın altında hangi ışıltılı çiftlik hayvanının saklandığını keşfetmek için "ışıltı-arama" oyununu oynayın.

Kim möö'ye gidiyor? Kim gidiyor baa? Kim komşuya gider? Kim gidaklıyor? Bu eğlenceli, interaktif tahta kitabındaki kapakların altında saklanan çiftlik hayvanları var. Sadece her kanadı kaldırın ve aramaya başlayın! Her bir kapağı kaldıran kapağın altında parlak folyo bulunan basit kelimeler, okuyucuyu her bir kapağın altında "ışıldamaya ve aramaya" teşvik ederek altındaki ışıltılı çiftlik hayvanı resmini keşfetmeye teşvik ediyor. Kalın kart sayfaları ve sağlam kapakların döndürülmesi ve kaldırılması kolaydır ve bu kitabı, etkileşimli ve yaratıcı oyunları seven küçükler ve ilk okuyucular için mükemmel kılar.

Dil
İNGİLİZCE
Yaş Aralığı
0-2
Sayfa Sayısı
-
Yazar Adı Soyadı
Bethany Carr
Yayınevi / Marka
IMAGINE THAT
2.Yazar / Çizer Adı Soyadı
-
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR